​Kundeudtalelser

Virksomheder skriver:

“Hos os bruger vi bla. MobilOptikeren fordi optikeren både tager pladsopmåling, synsprøve og bestilling af briller i samme besøg og vores medarbejdere får en god vejledning om ergonomien ved skærmen og synet i al almindelighed. Vores medarbejdere spare dyr arbejdstid idet MobilOptikeren kommer ud til arbejdspladsen, og så er det er nemt at administrere da aftalte priser overholdes. Det er muligt for medarbejderen at tilkøbe for egen regning.”

Med venlig hilsen
Robert Takacs fra Mercedes-Benz CPH A/S​

“Mobiloptikeren sikre hurtig og professionel service på arbejdspladsen og til en fornuftig pris.”

MVH

IRONPump A/S

Indkøber: Rasmus Winther

“Jeg ringer og laver en aftale og Lotte kommer med bussen Hun har på forhånd fået oplysninger på medarbejderne som hun ringer til, en efter en. Mine medarbejdere er glade for den service der ydes. Altid smilende og venlig betjening.”

Thomas Egestorp produktionleder Dyrup.

” Vi benytter Mobiloptikeren fordi det er nemt og effektivt, og altid god service til aftalt tid.Ved første besøg tages der pladsopmåling, synsprøve og der bestilles stel. Efter 2- 3 uger efter leveres brillerne, og optikeren tester om den færdige brille virker ved arbejdspladsen.Konceptet er tidsbesparende for vores medarbejdere og brillerne er tilpasset de konkrete arbejdsforhold.”

Med venlig hilsen

Karina Just

HR assistent Krüger A/S​

Hold øje med stærke tilbud på facebook

Om firmaet

MobilOptikeren v. Lotte Sædholm

CVR: 34250936

Kontakt

Hurtige links